Alina Pielczyk

Alina Pielczyk

Implementatieconsultant

Maak kennis met Alina Pielczyk, consultant bij Vesting Casemanagement. Na het afronden van de studie Sociale Psychologie is Alina naar naar de lage landen vertrokken. Hierna is Alina bij verschillende organisaties binnen gevarieerde sectoren werkzaam geweest. Op deze manier is ze geïnteresseerd geraakt in verschillen en overeenkomsten wat betreft de cultuur en het gedrag binnen Nederlandse bedrijven.

De ‘dertigers crisis’ kwam net op tijd om haar interesse met toekomstige ambities te kunnen combineren. Alina heeft een master op het gebied van Arbeids & Organisatie Psychologie aan de Universiteit van Utrecht gevolgd. Tijdens deze studie heeft ze bij Falke & Verbaan stage gelopen. Hier kwam ze voor het eerst in aanraking met de gedragsmatige aanpak van verzuim. Vervolgens heeft zij additionele opleidingen gevolgd waarbij ze ook de wettelijke kaders van verzuim mocht ontraadselen.

Momenteel ligt haar passie voornamelijk in het onderzoeken welk gedrag binnen organisaties zichtbaar is, waarna zij dat vertaalt naar inzetbaarheidsvraagstukken. Vervolgens kan er middels gericht advies gezamenlijk naar adequate oplossingen gezocht worden. Alina is organisatiesensitief en maatwerkgericht met focus op de kwaliteit. Ook vindt zij de praktische toepasbaarheid van een advies belangrijk. Daarnaast heeft zij een grote liefde voor verzuimcijfers en verzuimsystemen.

Terug naar ons team