Alina Pielczyk

Consultant

Maak kennis met Alina Pielczyk, consultant bij Vesting Casemanagement.
Na het afronden van de studie Sociale Psychologie en haar vertrek naar de lage landen is Alina bij verschillende organisaties binnen gevarieerde sectoren werkzaam geweest. Zo is ze geïnteresseerd geraakt in verschillen en overeenkomsten wat betreft de cultuur en het gedrag binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

De ‘dertigers crisis’ kwam net op tijd om haar interesse met toekomstige ambities te combineren en Alina heeft in deze periode een masterstudie op het gebied van Arbeids & Organisatie Psychologie op de Universiteit van Utrecht gevolgd. Tijdens de studie heeft ze bij Falke & Verbaan stage gelopen en kwam ze voor het eerst in aanraking met verzuim en de gedragsmatige aanpak van verzuim. Aangezien Alina de wereld van verzuim verder wilde doorgronden heeft ze additionele opleidingen gevolgd waar ze ook de wettelijke kaders van verzuim mocht ontraadselen. Nu ligt haar passie in het onderzoeken welk gedrag binnen organisaties zichtbaar is, dat te vertalen naar inzetbaarheidsvraagstukken en middels gericht advies gezamenlijk naar adequate oplossingen te zoeken.

Haar kwaliteiten: organisatiesensitiviteit, maatwerkgericht met focus op de kwaliteit en de praktische toepasbaarheid van het advies.

Terug naar ons team