Summerschool 2019

Summerschool 2019

Vesting Casemanagement organiseert in de zomer 2019 de eerste summerschool. Wij merken dat ZZP’ers zich graag ontwikkelen in diverse onderwerpen en wij willen onze ZZP’ers in ons netwerk hier graag bij ondersteunen. De afgelopen jaren zijn er verschillende leerbehoeftes naar voren gekomen en hieruit hebben wij het volgende programma voor de Summerschool 2019 samengesteld:

 

Donderdag 4 juli – Summerschool Dossieranalyse ( 9.30-12.00 uur)

Trainer: Tessa Crucq & Cleo Schreuder

Veel organisaties lopen vast bij het goed op orde brengen van verzuimdossiers. Als verzuimspecialist is het mogelijk om organisaties te ondersteunen in dit proces. Maar waar moet je nou op letten? In deze training word je meegenomen hoe je een dossierscreening kan aanpakken. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de wettelijke kaders maar ook hoe je vanuit een dossier gedragsmatig kan sturen. Wat zijn aanknopingspunten van gedrag vanuit het dossier? In deze hands-on training geven wij jou als verzuimspecialist tips & tricks voor het bekijken van dossiers vanuit een combinatie wet & gedrag.

 

donderdag 4 juli – Summerschool Kunst van het vragen stellen (13.00 – 15.30 uur)

Trainer: Waldo Falke

Er zijn verschillende methodes om anderen te overtuigen van een standpunt. Dit kan via verschillende gesprekstechnieken en daarom staat in deze summerschool het “kunst van het vragen stellen” centraal. Hier wordt onder andere stilgestaan bij de “soft spots” in de communicatie. Ieder verhaal heeft een aantal vraagtekens in zich. De menselijke neiging is om deze vraagtekens zelf in te vullen. Het zijn echter juist deze vraagtekens die mogelijke “soft spots” kunnen zijn: Een plek waarmee je, als je er goed op doorvraagt, meer te weten komt over het verhaal achter het verhaal. In deze workshops leren wij je de vraagtekens waar te nemen en de kunst van het vragen stellen toe te passen.

 

Praktische informatie

  • Donderdag 4 juli (9.30 -15.30 uur)
  • U bent welkom op ons kantoor: Jan Massenstraat 26 te Naarden-Vesting.
  • Minimaal aantal deelnemers is 6 en maximaal 15. 
  • Aanmelden via: info@vestingcasemanagement.com.
  • Totaal € 350,- excl. BTW en inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en versnaperingen. De dagdelen zijn ook los van elkaar te boeken. Dit kost €225,- per dagdeel.

 

Aanmelden

Beide workshopsDossierscreeningKunst van het vragen stellen

Gegevens facturatie