Summerschool 2020

Graag verwelkomen we je bij onze Summerschool 2020. Wij merken dat ZZP’ers zich graag ontwikkelen in diverse onderwerpen en wij willen onze ZZP’ers in ons netwerk hier graag bij ondersteunen. De afgelopen jaren zijn er verschillende leerbehoeftes naar voren gekomen. Op basis hiervan hebben wij het volgende programma voor de Summerschool 2020 samengesteld:

Wanneer?

Maandag 6 juli t/m donderdag 10 juli 2020.

Precieze data en aanvangstijden volgen nog

Summerschool – Dossieranalyse (1 dagdeel)

Trainers: Tessa Crucq & Cleo Schreuder

Veel organisaties lopen vast bij het goed op orde brengen van verzuimdossiers. Als verzuimspecialist is het mogelijk om organisaties te ondersteunen in dit proces. Maar waar moet je nou op letten? In deze training word je meegenomen hoe je een dossierscreening kan aanpakken. Hierbij wordt gekeken naar de wettelijke kaders. Daarnaast wordt ook behandeld hoe je een dossier gedragsmatig kan sturen. Wat zijn aanknopingspunten van gedrag vanuit het dossier? In deze hands-on training geven wij jou als verzuimspecialist tips & tricks voor het bekijken van dossiers vanuit een combinatie wet & gedrag.

Summerschool – Kunst van het vragen stellen (1 dagdeel)

Trainer: Waldo Falke

Er zijn verschillende methodes om anderen te overtuigen van een standpunt. Dit kan via verschillende gesprekstechnieken. Daarom staat in deze summerschool het “kunst van het vragen stellen” centraal. Hierbij wordt onder andere stilgestaan bij de “soft spots” in de communicatie. Ieder verhaal heeft een aantal vraagtekens in zich. De menselijke neiging is om deze vraagtekens zelf in te vullen. Het zijn echter juist deze vraagtekens die mogelijke “soft spots” kunnen zijn: Een plek waarmee je, als je er goed op doorvraagt, meer te weten komt over het verhaal achter het verhaal. In deze workshops leren wij je de vraagtekens waar te nemen en de kunst van het vragen stellen toe te passen.

 Praktische informatie

  • Maandag 6 juli t/m donderdag 10 juli 2020
  • U bent welkom op ons kantoor: Jan Massenstraat 26 te Naarden-Vesting.
  • Minimaal aantal deelnemers is 6 en maximaal 15. 
  • Aanmelden via: info@vestingcasemanagement.com.
  • Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en versnaperingen. De dagdelen zijn ook los van elkaar te boeken. Dit kost €195,- per dagdeel.

Annulering
In geval van annulering worden de volgende kosten bij de professional in rekening gebracht:
– Bij een annulering tot vier werken voor aanvang van de masterclass: kosteloos
– Bij een annulering tussen twee en vier weken voor aanvang van de opleiding: 50% van de totale prijs
– Bij annulering korter dan twee weken voor aanvang van de opleiding: de totale prijs.

Terug naar ons opleidingsoverzicht.