Onze partners

Onze partners


Vesting Casemanagement is onderdeel van de Falke & Verbaan Groep. We denken graag met u mee over de beste inrichting van de verzuimaanpak en inzetbaarheid binnen uw organisatie. We kennen en versterken elkaar.


Falke & Verbaan

Falke & Verbaan is gespecialiseerd in het realiseren van gedrags- en cultuurveranderingen binnen organisaties. Hierbij is het doel om de (duurzame) inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers te optimaliseren. Dit kan vanuit consultancy of via de Academie met opleidingen en/of trainingen bereikt worden. Falke & Verbaan is gericht op de kortste en duurzaamste weg naar resultaat.

Immediator

Immediator is geen arbodienst maar een organisatie die zelfstandig gecertificeerde bedrijfsartsen plaatst in organisaties. Deze bedrijfsarts werken vanuit het Eigen Regie Model. Onze klanten werken altijd volgens de maatwerkregeling. Dat betekent dat de OR of MR bewust instemt met deze werkwijze.

Pille & Blokland

Pille & Blokland richt zich met name op de preventie en specifieke interventies rondom verzuim. Hierbij helpen we organisaties door de inzet van excellente arbo-professionals zoals (o.a.) arbeidsdeskundigen, bedrijfsmaatschappelijk werkers en vertrouwenspersonen. Ook de inzet van mediators, arbeidshygi├źnisten, ergonomen en fysiotherapeuten is mogelijk.