Miniconferentie: Eigen regie maar door wie?

Miniconferentie: Eigen regie maar door wie?

In de visie van Falke & Verbaan Groep is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. Maar bij wie ligt de regie als het gaat om de inzetbaarheid van medewerkers? Is dit Human Resources, als verantwoordelijke voor het strategisch beleid? Is het de leidinggevende die het dichtst bij de medewerkers staat of is het de medewerker zelf? 

Om antwoord te geven op deze vragen slaan Falke & Verbaan en Vestingcasemanagement de handen ineen. Op 17 november aanstaande organiseren zij daarom een gratis miniconferentie, waarbij het thema ‘Eigen regie, maar door wie?’ centraal staat. Tijdens deze miniconferentie nemen wij u mee door de gedragsmatige visie, wisselen wij met elkaar ervaringen uit op het gebied van eigen regie en gaat u naar huis met best practices.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum:        Dinsdag 17  november van 10.00 -12.00 met aansluitende lunch
Locatie:       Kennedyplein 204, BCN Eindhoven
Doelgroep:  Human Resources
Deelname:  Gratis!

Heeft u interesse om deel te nemen aan onze miniconferentie? Meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar info@vestingcasemanagement.com. 

 

Let op: Wij houden uiteraard rekening met de RIVM richtlijnen. Mocht het niet lukken om fysiek bij elkaar te komen, dan zal de miniconferentie online worden vormgegeven.