Intervisie 15 mei

Intervisie 15 mei

Op 15 mei is er een extra intervisie voor verzuimcoaches van Vesting Casemanagement. In een eerdere intervisie kwam de volgende vraag naar voren: Hoe kan  je als verzuimcoach een intervisie geven voor leidinggevenden? Waldo Falke zal jullie in deze intervisie meenemen. Hoe begeleid je zo’n intervisie sessie? Hoe leg je leidinggevenden uit hoe zij het juiste gesprek kunnen voeren? Wat zijn softspots en hoe haak je hier op in? En uiteraard komt de kunst van het vragen stellen aanbod.

Voor deze intervisie willen we je vragen om zelf casuïstiek mee te nemen, zodat die tijdens de intervisie gebruikt kan worden als input en jij tips en tricks krijgt over hoe je hiermee verder kan.

Inschrijven

Helaas zijn de inschrijvingen vol. Wil je graag op de reservelijst? Dan kan je mailen naar ilse.dieben@vestingcasemanagement.com

 

Aan deelname  van intervisies of excelleersessies zijn geen kosten verbonden. Tot vijf dagen voor de bijeenkomst kun je je nog kosteloos afmelden. Mocht je niet verschijnen op de bijeenkomst, zien wij ons genoodzaakt een factuur van € 50,00 exclusief btw te sturen in verband met de gemaakte kosten. Wij hopen op je begrip.