Excelleersessie 9 maart 2021

Op 9 maart 2021 vindt er een excelleersessie over verzuimcijfers analyseren plaats. Elise Koopman zal deze excelleersessie begeleiden. Als professional heb je een belangrijke taak binnen de verzuimbeheersing. De verzuimcijfers van je afdeling of organisatie geven informatie over het verzuimgedrag en vormen belangrijke input voor de preventie en reductie van verzuim als je weet hoe je de cijfers kunt analyseren en interpreteren. Tijdens deze prikkelende training reikt Elise je praktische hulpmiddelen aan om de verzuimcijfers van de afdeling of organisatie te analyseren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het interpreteren en concretiseren in stuurinformatie.

Ben jij actief in ons netwerk? En wil je graag ervaringen delen met andere verzuimcoaches? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst.
Let op: Alleen toegankelijk voor de professionals die aangesloten zijn bij ons netwerk. heb je ook interesse om voor Vesting Casemanagement aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacatures.

Praktische zaken:

  • 9 maart bij ons in Naarden
  • Vanaf 17.00 tot en met 20.30 uur
  • Minimaal 6 deelnemers, uiterlijke aanmelding 5 werkdagen voor start sessie
  • Gratis voor de professionals in ons netwerk

Aanmelden:


Aan deelname  van intervisies of excelleersessies zijn geen kosten verbonden. Tot drie werkdagen voor de bijeenkomst kun je je nog kosteloos afmelden. Mocht je niet verschijnen op de bijeenkomst of niet op tijd zijn afgemeld, zien wij ons genoodzaakt een factuur van € 35,00 exclusief btw te sturen in verband met de gemaakte kosten. Wij hopen op je begrip.