Aanvraag berekening inzet Verzuimcoach

Aanvraag berekening inzet Verzuimcoach

Verzuimcoach

De verzuimcoach van Vesting Casemanagement kan bijdragen aan het verlagen van het verzuimpercentage binnen de organisatie en helpen bij het vergroten van de regie op verzuimdossiers. Dit doet de verzuimcoach door de leidinggevende on-the-job te coachen  om vanuit de gedragsmatige visie het verzuim te benaderen, conform het eigen regie model.

Herkent u één van onderstaande punten in uw organisatie, dan kan de inzet van een verzuimcoach bijdragen aan  het vergroten van de regie van de leidinggevende  op het verzuimproces in uw organisatie:

  • Hoe kan de leidinggevende ‘het goede gesprek’ houden met een (verzuimende) medewerker waarbij de focus niet op het medische aspect komt te liggen, maar juist op het beïnvloedbare gedrag?
  • Door middel van wat voor soort vraagstellingen kan de leidinggevende ervoor zorgen dat de bedrijfsarts doelgericht en zinvol ingezet wordt?
  • Hoe kan de leidinggevende al ver voorafgaand aan het verzuim afspraken maken binnen het team over (gewenst) gedrag tijdens verzuim? Maar ook hoe kunnen er afspraken gemaakt worden om mogelijk verzuim te voorkomen, waarbij leidinggevende invloed uit kan oefenen op het keuzeproces voorafgaand aan verzuim?

De verzuimcoach hanteert het principe: voordoen-mee doen-zelf doen. Doel is dan ook dat leidinggevenden leren hoe ze de aangereikte handvatten in de praktijk kunnen blijven toepassen, waarbij de verzuimcoach zich op termijn terugtrekt. Bent u geïnteresseerd in de inzet van een verzuimcoach van Vesting Casemanagement? En wilt u weten hoeveel uur er door ons geadviseerd zou worden op basis van een aantal gegevens? Vul dan de benodigde informatie in en en wij sturen u een analyse van het aantal uren toe.

Op al onze werkzaamheden, is het Privacy statement van toepassing. Wij dragen zorg voor het beveiligd verzenden van uw informatie.

Gegevens: