Aanvraag berekening inzet Verzuimcoach

Aanvraag berekening inzet Verzuimcoach

Verzuimcoach

Een verzuimcoach kan bijdragen aan het verlagen van het verzuimpercentage binnen de organisatie. Behalve het verlagen kan er ook geholpen worden bij het vergroten van de regie op verzuimdossiers. Dit doet de verzuimcoach door de leidinggevende on-the-job te coachen. Hierbij werken zowel onze eigen verzuimcoaches als de verzuimcoaches uit ons netwerk volgens de gedragsmatige visie.

Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande punten? Dan kan de inzet van een verzuimcoach wellicht bijdragen aan  het vergroten van de regie van de leidinggevende:

  • Hoe kan de leidinggevende ‘het goede gesprek’ houden met een (verzuimende) medewerker waarbij de focus niet op het medische aspect ligt, maar juist op het beïnvloedbare gedrag?
  • Door middel van wat voor soort vraagstellingen kan de leidinggevende ervoor zorgen dat de bedrijfsarts doelgericht en zinvol ingezet wordt?
  • Hoe kan de leidinggevende al ver voor verzuim afspraken maken binnen het team over (gewenst) gedrag tijdens verzuim?
  • Hoe kunnen er afspraken gemaakt worden om mogelijk verzuim te voorkomen? En hoe kan leidinggevende daarbij invloed uitoefenen op het keuzeproces voorafgaand aan verzuim?

De verzuimcoach hanteert het principe: voordoen-mee doen-zelf doen. Doel is dan ook dat leidinggevenden leren hoe ze de aangereikte handvatten in de praktijk kunnen blijven toepassen, waarbij de verzuimcoach zich op termijn terugtrekt.

Interesse in een verzuimcoach?

Bent u geïnteresseerd in de inzet van een verzuimcoach van Vesting Casemanagement? En wilt u weten hoeveel uur er door ons geadviseerd zou worden op basis van een aantal gegevens? Vul dan de benodigde informatie in en en wij sturen u een analyse van het aantal uren toe. Uiteraard kan direct contact opnemen ook.

Op al onze werkzaamheden, is het Privacy statement van toepassing. Wij dragen zorg voor het beveiligd verzenden van uw informatie.

Gegevens: