Aanvraag berekening inzet Dossieranalyse

Aanvraag berekening inzet Dossieranalyse

Dossieranalyse

Door het inzetten van een dossieranalyse door Vesting Casemanagement kan op verschillende niveau’s advies verkregen worden over wat de beïnvloedingsmogelijkheden zijn om beweging te krijgen in verzuimdossiers.

  • Strategisch niveau: er wordt een advies gegeven op beleidsniveau ten aanzien van overkoepelende aandachtspunten binnen de gehele verzuimketen en het verzuimproces.
  • Tactisch niveau: er wordt advies gegeven over de verbeterpunten in de samenwerking binnen de verzuimketen.
  • Operationeel niveau: het opstellen van een advies op casusniveau met inzichtelijk wat de beïnvloedingsmogelijkheden zijn om werkhervatting te bespoedigen + inzicht in schadelast, privacy en sanctierisico.

Dit alles doet de verzuimspecialist vanuit de gedragsmatige visie, waardoor de nadruk komt te liggen op gedrag (door medewerker en leidinggevende) en hoe men de regie kan nemen tijdens (en voorafgaand aan) het verzuim.

Bent u geïnteresseerd in de inzet van een dossieranalyse door Vesting Casemanagement? En wilt u weten wat wij u zouden adviseren? Vul dan de benodigde informatie in en wij nemen contact met u op.

Op al onze werkzaamheden, is het Privacy statement van toepassing. Wij dragen zorg voor het beveiligd verzenden van uw informatie.

 

Gegevens: